Hej alla underbara läsare!
 

Idag är det lördag vilket betyder att jag jobbade imorse, jag började 05.30 och jobbade till 10.00 rätt skönt
Blev grymt irriterad när jag fick ligga på knä och krypa längst hela uteserveringen för att något/några pack hade haft sönder massa glasflaskor. Meningen vad jag skulle sopa upp det men de var så små så smååå bitar glas så de gick inte, skulle tagit dammsugaren och det fungerade till en början tills jag upptäckte att dammsugaren inte alls fungerade vilket jag trodde. Så då fick jag ligga och krypa som en idiot och plocka fimpar och glas, inte bara att jag var på sjukt dåligt humör för allting fick emot mig mitt i allt detta sätter jag en glasskärva rätt in i fingret så det gick genom mina dubbla skyddshanskar och det börjar pissa blod. Skulle gå in och leta efter plåster för det måste finnas en första hjälpen låda men nej inte ett enda jävla plåster, så fick ha ett papper runt och då kunde jag inte få på mig en handske på den handen så fick så klart plocka med mina bara händer. Tror jag tvättat händerna en miljon gånger och spritat sönder dem nu några timmar, så sjukt äckligt. 
 
När jag kom hem så började jag städa toaletten och bokstavligen städa skrubbade väggarna, golvet allting finns inte en enda fläck någonstans. En kompis kom och hälsade på mitt i allt så tog en kaffe med honom och snackade lite skit innan han skulle dra. När han dragit städade jag klart och ducshade och fixade mig, så just nu sitter jag och väntar på att bli hämtad. 
 
 
Dagens nyhet 
Mamma berättade att jag nästa fredag äntligen ska åka och få titta på min hundvalp jag ska få, jag längtar något otroligt så himla spännande!